Ja nu minns jag varför man inte ska sluta träna...

För det är så jäkla jobbigt att börja igen. Men jag lyckades, take that du överentusiastiska instruktör på SatsPowerstep! Nästa gång är jag ännu bättre!

Suck

Hej jag heter Ulrica och jag är alltid ute i sista sekund. Blä.

En liten sak

Hej, jag heter Ulrica och jag har världens finaste pojkvän. Tänkte bara säga det.

Fisk

Så det tjatas på jobbet om att man inte ska ha med sig fisk till lunch för att det luktar så mycket. Så nu framöver blir det:

Fiskbullar, fiskgratäng, panerad fisk, stekt fisk, kokt fisk, upp-och-nervänd fisk. Bara fisk. Fisk fisk fisk. Så det så.

Iväg igen

Jag vill åka tillbaka. Istället får jag nöja mig med min starbucksmugg från Paris och Ladurée-te. Paris I miss you.


Hemma!

Jag är hemma! Efter några om och men (ganska många om och men om jag ska vara ärlig) så är jag äntligen i sverige och på jobbet igen! Ska fixa minneskortet idag sen kommer det förhoppningsvis upp massa fina bilder :)

Nu åker vi!!!

Okej, om några timmar åker vi. Väckarklockan är ställd på fyra, allt är packat och klart och jag har resfjärilar i hela magen! Vi hörs när jag kommer hem!

En dag kvar!

VI ÅKER IMORRN!!!

Om några timmar är vi på väg till arlanda! Nervös och pessimistisk som jag är, är jag liiite orolig för att något ska gå fel på vägen till flygplatsen. Med min vanliga otur kommer jag säkert ramla, slå en kullerbytta in till en annan in-checkning och hamna i Borås. Typ. Eller så kanske bara tåget är försenat. Därför vill jag att vi ska vara där två timmar innan, vilket får pojkvännen att titta trött på mig. Det kan ju vara för att vi då måste åka från centralen halv fem på morgonen men ändå! Tänk om vi inte skulle komma iväg...

Igår höll jag på att få en mindre hjärtattack när jag inte hittade kameraladdaren. Som jag sen hittade. På skrivbordet. Jag har en mindre släng av resfeber. Okej en stor släng av resfeber.

Packar

Ja jag vet att jag är ute i jättegod tid men jag är så himla uppspelt att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Cia är i Paris nu och smsade för en stund sen och berättade att våren har kommit till Paris! Vilket känns mer än välkommet när man kämpat sig hem genom duggregnet. Vad hände med vårsolen?

Det blev ingen misäröl, Anna var aningens sliten efter högskoleprovet. Undra på det, vem kom på den eminenta idéen att testa folk på hela grundskolan och gymnasiet på en enda dag? Istället blev det en uppiggningsfika med Amanda som var i stockholm över dagen! Det var det helt klart bästa på hela dagen, fler sånna tack!

Två dagar kvar!

På måndag åker vi!

Sitter och läser guideböcker för fullt nu och kommer fram till tre saker:

1. Lonely Planet gör jättebra guideböcker. För folk med äckligt mycket pengar.

2. När jag läser om att man kan hänga med på inlines-turer kan jag inte låta bli att undra om folk i Paris verkligen gör det eller om vi kommer se horder av turister i hyrda inlines och för stora hjälmar? (Lite som vi brukar se utanför jobbet när det kommer trettio pers på sånna där seg-ways? Heter de så?)

3. Paris kommer nog vara alldeles fantastiskt.

Det känns väldigt skönt att jag blir mindre och mindre stressad ju närmre resan jag kommer. Allt är klart, barnvisningarna igår gick jättebra, allt har hunnits med, det enda som är kvar är att tvätta, packa och gå upp jättetidigt på måndag morgon.

Ikväll med misäröl som Anna kallar det. Hon har skrivit högskoleprovet och jag har jobbat hela dagen så uppmuntring behövs. Amanda hänger på och Marcus! Woho!

Tre dagar kvar!

SNART ÅKER VI!!!!

Det ska bli så tokigt kul att jag håller på att spricka! Jag vill åka nu! Sakerna som ska med ligger redan framme, jag är där i tanken redan. Men först är det några dagar med jobb för min del, högskoleprovet för vännerna, lite fika och ölandet och så klart, hänga lite med familjen innan vi åker. Det kommer gå så fort så fort! Woho!

Jag är ganska (läs:jätte) nervös för imorrn, ska guida en massa barn och det är ju som bekant lite värre än att guida vuxna. Vuxna visar ju åtminstone inte att de är uttråkade, barn är ju så ärliga att man blir lite skraj. Om jag är tråkig kommer jag få höra det. Och jag är verkligen jättedålig på att hitta en balans mellan att sätta stopp för att de kutar runt som dårar och att göra det så mycket att det känns som att de är i skolan. Det är lite allt eller inget för mig, för hur tusan vet man när man kan rucka lite på reglerna och när man ska vara stenhård?

Min mamma är bäst på det där men hon är ju så klart inte hemma.

Men hur farligt kan det vara? Jag menar, jag kan ju grejerna! Typ. Mer än de flesta varje fall så det är bara att köra på right? Plus att om jag verkligen suger är det bara jag som vet det. Det är ju inte direkt som att samma barn kommer på varje barnvisning. Right??

Jag är så himla stressad inför allt som måste fixas innan resan men jag tror att det mesta är klart... Jag har anmält mig till högskolan till hösten, jag har växlat pengar, jag har handlat det som behövs, jag har hittat mitt pass. Det borde bara vara att flyga iväg eller hur? :)

Grattis!

Hipp Hipp Hurra för Lisa som fyller år idag! Stort grattis på födelsedagen!

Sov gott!

Jag är så tröööööött! Jag har jobbat hela dagen utomhus och snacka om att jag inte är van vid det. All frisk luft har gjort mig dödstrött (vilket också kan bero på att jag sovit dåligt i flera dagar iof)  men jag har fått fräknar och det gör mig himla glad. Plus att jag hann förbi banken, frisören (mitt hår är lila. Inte okej) och fixa massa andra saker så nu är jag värd att krypa ner i sängen. Sov gott!

Vinter?

Vad har hänt??? Varför snöar det IGEN? Det är ju vår nu!

Idag har gått på stan hela dagen med finaste Jossan som helt enkelt får flytta hem till Stockholm nu. Så är det bara, jag saknar henne alldeles för mycket! Ska åka upp till here-sneezed-duck snart har jag bestämt!

Men nu är allt äntligen handlat för Paris! Nu är jag redo att åka! Kan det inte bli d.12 april nu på en gång?

Idioter till grannar

Åh jag är så arg! Jag har sånna otroliga IDIOTER till grannar! Nej det är inte okej att spela musik på högsta volym så det ekar i hela huset fram till halv sju på morgonen. Och om man nu gör det kan man väl fy fan byta låt mer än två gånger?

Det var det som hände igår, från tolv på natten till fyra på morgonen fick vi lyssna på Michael Jacksons Thriller och från fyra till halv sju var det en asdålig technolåt som spelades. Skivan verkade förövrigt ha gått sönder eftersom den fastnade på samma ställe stup i kvarten. Till slut ringde vi polisen men de har ju bättre saker för sig på påskafton (som att stoppa fjortonåringar från att supa ihjäl sig) och vid halv sju slutade äntligen eländet. Men idag är jag arg! Jag vet att jag låter som en gammal tant men asså, jag vill verkligen kunna sova fyra på morgonen. För jag vill kunna gå upp i tid på morgonen utan att vara astrött. Och om man nu vill lyssna på musik då KAN MAN VÄL GÖRA DET UTAN ATT VI ANDRA SKA TVINGAS GÖRA DET OCKSÅ??!!

Nu ska jag skriva en arg lapp.

Glad Påsk!

Glad Påsk! Någon dag försent men vad tusan!



Finaste påskpresenten från pojkvännen, han är den bästa som finns.

Frisk! Okej, nästan iallafall

Det enda som är kvar nu är basrösten och den är mest ganska komisk. Väldigt märkligt det där egentligen, att all förkylning alltid sätter sig på stämbanden på mig. Som när jag hade bronkit och skrämde slag på killarna i min gymnasieklass. Hmm.

Hur som helst, jag är tillbaka på jobbet, självklart, vars skulle jag annars vara en solig dag? Imorrn är jag ledig och då har pojkvännen lovat att vi ska gå på museum och dricka kaffe och titta i affärer och på måndag ska jag äntligen få träffa finaste Jossan. Det kommer bli en bra vecka det här. På måndag, ja då åker vi till Paris!


RSS 2.0